Op deze pagina kunt u een aanmeld formulier downloaden. Deze kunt u dan vervolgens per email weer naar ons versturen of uitgeprint bij ons langs brengen.
U kunt deze bij ons inleveren of emailen naar: tandarts@artofteeth.nl
Ook is het mogelijk om dit formulier te faxen naar 015 3697779
Het is ook mogelijk een formulier bij ons op te halen.
Nog makkelijker is om hier te klikken en het digitale inschrijfformulier in te vullen en on-line te versturen.

Als u het formulier heeft ingevuld en/of ingeleverd moet u zelf contact met ons opnemen om een afspraak te maken voor uw consult. Dit kan alleen via de telefoon of aan de balie.

U bent bij ons ingeschreven na het eerste consult. Bij het eerste consult moet u een geldige pas van uw zorgverzekeraar en een laatste bankafschrift (van uw huidige adres) tonen. Vervolgens berichten wij bij u een algemeen tandheelkundig onderzoek.

Het tandheelkundig onderzoek bestaat uit de volgende onderdelen:
– Tandheelkundige anamnese: De tandarts vraagt u naar de huidige staat van uw gebit en naar uw tandheelkundige voorgeschiedenis.
– Rontgenonderzoek: Hierbij worden zijdelingse rontgenfoto’s genomen.
– Mondonderzoek: De tandarts verricht onder meer parodontaal onderzoek (onderzoek naar gezondheids toestand van het tandvlees) en cariesonderzoek (gaatjes).

Op grond van bovenstaand onderzoek stelt de tandarts een diagnose. Daarna wordt samen met u een behandelplan besproken.
De kosten van de tandheelkundige onderzoek/behandeling declareren wij bij diversen zorgverzekeraars, wat niet vergoed wordt of u bent bij een zorgverzekeraar aangesloten waar wij niet direct declareren dient u contant of per pinbetaling te worden voldaan aan de balie. Bij de zorgverzekeraars waar wij niet direct declareren kunt u zelf declareren. Wij hebben met allen zorgverzekeraars een contract. Tot nu toe declareren wij bij Azivo, Cz, Deltalloyd, Dsw,Friesland, Menzis, Nationale ned., Ohra, Onvz, Vgz,

Unive, Zilverenkruis

Tip!: Kijk in de polis van uw tandartsverzekering om te zien wat u vergoed krijgt. Dit voorkomt nare verrassingen.

Huisregels:

Helaas komt het voor dat afspraken worden vergeten. Wij wijzen u erop dat afspraken welke niet nagekomen of niet 24 uur van te voren worden afgezegd in rekening zullen worden gebracht. Dit in verband met gereserveerde stoeltijd. Wellicht ten overvloede merken wij verder nog op dat huisdieren niet mee naar binnen mogen en roken, etenswaren en het gebruik van mobiele telefoons niet zijn toegestaan.